Schilderworkshops

Schilderworkshops

Schilderworkshop ‘de VIJF’

In het atelier van Kloeke Klodders komen we VIJF keer bij elkaar om Tekenend en Schilderend diepte te peilen; doorgaan waar kan en loslaten waar het mag. 

De VIJF losse dagen hebben een overkoepelend thema, onderverdeeld in VIJF aspecten van dat thema. De aspecten kunnen je dienen als leidraad en als opstapje worden gebruikt, een steuntje in de rug.

We zijn met een kleine groep, allemaal in ons eigen proces.Ervaring is niet nodig. Samen werkend in één ruimte en zien waar de ander mee bezig  kan je prikkelen en inspireren, en ook activeren en stimuleren om verder te gaan.
VIJF zaterdagen puur ruimte voor je zelf, voor creatief onderzoek én ontspanning.

  • 13 april
  • 11 mei
  • 1 juni
  • 22 juni
  • 13 juli

Van 10.30 tot 16.30, incl. alle kunstenaars materialen, koffie thee koekje, en ‘n gezellige potluck lunch.  Kosten € 95,- per dag, € 437,- voor de serie van 5.
Voor meer informatie kun je contact opnemen via mailto:reserveren@kloeke-klodders.nl

Registreer nu!

Schilder je eigen RUDOLF in plaats van het omhakken van het zoveelste kweekboompje.

Een XL-Schilderworkshop op een doek van 60 x 80 cm.
Kosten zijn € 35,- incl. materiaal, doek, uitleg,
relaxte sfeer, koekje, koffie, thee

data:
Donderdag 13 december 19.00 – 22.00
Zaterdag     15 december 14.00 – 17.00
Woensdag  19 december  14.00 – 17.00
Vrijdag        21 december   14.00 – 17.00
 

Registreer nu!

 

KORDAAT: SCHILDERWORKSHOP in Atelier in Terherne

Kunstenaar in één dag.

Een middagje heerlijk kliederen en klodderen!

We schilderen met elkaar een schilderij uit de gezellige serie van de Dikke Dames. Iedereen op zijn eigen manier. In een relaxte sfeer met lekkere muziek, begeleid ik je stap-voor-stap door het schilderij. Hiervoor heb je absoluut geen teken- of schilderervaring nodig. Aan het einde van de workshop zul je verbaasd staan van het mooie resultaat!

Ik regel alles wat je nodig hebt om te schilderen.

Kom gezellig, lekker schilderen in een ongedwongen sfeer!

Workshop Dikke Dames, Maffe Mormels of Schitterende Schepsels.

– op zaterdagmiddag 15.00-17.00          

€ 32,50 per deelnemer

incl. koffie thee en andere heerlijkheden….

Kom je één van deze leuke schilderijtjes met ons maken?

Bij Kloeke Klodders heb je geen ervaring nodig om mee te kunnen doen. Ik begeleid je stap-voor- stap naar je eigen meesterwerk, terwijl je ook de vrijheid hebt om het doek in te vullen zoals je zelf wilt.

Creatief uitgaan bij Kloeke Klodders

Bij Kloeke Klodders draait om een middagje ontspannen uitgaan. Ik vind dat creativiteit hand in hand gaat met plezier hebben: de kunst volgt dan vanzelf. Neem dus je vriendin, zus of collega’s mee en beleef samen een gezellig en creatief uitje!
Beleef ook een gezellig en ongedwongen middagje uit! In het gezellige & creative ‘Poask’ in Terherne gaan we ontspannen aan de slag. Je schildert met acrylverf op een doek van 40×50 centimeter. Vanaf 14:40 uur hebben we alle spullen klaar staan. We starten om 15:00 uur en eindigen rond 17:00 uur.

Kaartjes bestellen
Klik op ‘Registreer nu’ en vul je gegevens in. Er wordt binnen 24 uur een uitnodiging voor betaling gestuurd via de mail of  je telefoon. Na betaling is je reservering pas bevestigd. Het is daarom belangrijk dat jouw gegeven juist zijn ingevuld, en je goed bereikbaar bent.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden.

Registreer nu!

 

       

KRAS: Schilderworkshop op UW locatie

Schilderworkshop op maat.

Een Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendinnendag of een Vrijgezellenfeestje?

Leer elkaar op eens een andere manier leren kennen. Met je eigen groep vrienden, collega’s of familie samen aan de slag op een hele andere manier. We schilderen met elkaar een schilderij uit de serie van de gezellige Dikke Dames. Iedereen op zijn eigen manier. Ik regel alles wat je nodig hebt om te schilderen. In een relaxte sfeer met lekkere muziek, begeleid ik je stap-voor-stap door het schilderij. Hiervoor heb je geen teken- of schilderervaring nodig.

Dus kom lekker schilderen in een ongedwongen sfeer! Aan het einde van de workshop zul je verbaasd staan van je meesterwerk!

De workshop kan op eigen locatie of bij mij in het atelier in Terherne.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden.

VRAAG OFFERTE AAN