Kloeke

Klodders

'voor als je denkt dat je niet kunt schilderen'

Schilderles Online

Thuiswerken vanuit een gerichte opdracht met een deadline. Individueel of in kleine groepjes worden het werk en de opdrachten besproken.

Groepsverband: Kloek en Kras

Bij “Kloek” en “Kras” zullen we op een gezamenlijk moment beginnen en wekelijks een digitaal contactmoment hebben om het werk met elkaar te bespreken. We worden dus een ‘groep’. Voordeel hiervan is dat je ook andermans werk ziet, en de bespreking daarover: je leert snel en meer dan in je eentje.

Individueel: Knus

Bij ”Knus” wordt het contactmoment bepaald door het proces van de deelnemer. En zal soms digitaal, en soms ook een op een in het atelier van Kloeke of jouw atelier plaats vinden.

Kloek

Clusters van 6 lessen die met elkaar te maken hebben waarin een ontwikkeling is opgebouwd.
We gaan met een klein clubje aan de slag. 1x per week een opdracht, die we gezamenlijk bespreken via een livesessie via internet.

Voor wie?

Voor iedereen die aan zijn creatieve zelfvertrouwen wil werken, behoefte heeft aan wat sturing middels een opdracht, een deadline, de inspiratie van zijn medestudenten én nog nooit een les bij Kloeke Klodders hebben gevolgd. Niet persé onervaren schilders, maar onbekend met mijn manier van lesgeven.
Er zijn nog geen data bepaald voor de start van de eerste cluster, noch de proefles. Schrijf je in en in overleg gaan we een goede datum prikken. Ik kijk er naar uit!

Extra

Voor extra inzicht en verdieping in je eigen proces is er 3 keer een werkbespreking in het atelier van Kloeke Klodders, waar we het werk gezamenlijk aanschouwen en bespreken.
Duur ca. 2 uur. Investering € 225,-

Kras

Clusters van 6 lessen die met elkaar te maken hebben waardoor een opbouw is. We gaan met een klein clubje aan de slag. 1x per week een opdracht, die we gezamenlijk bespreken via een livesessie via internet.

Voor wie?

Voor wanneer je merkt dat je het vaak uitstelt om aan je kunst te werken, en behoefte hebt aan een ‘deadline’ . Je ook wilt laten inspireren door je medecursisten én een of meerdere lesblokken van 3 maanden bij Kloeke Klodders hebben gevolgd.
Er zijn nog geen data bepaald voor de start van de eerste cluster. Schrijf je in en in overleg gaan we een goede datum prikken. Ik kijk er naar uit!

Extra

Voor extra inzicht en verdieping in je eigen proces is er 3 keer een werkbespreking in het atelier van Kloeke Klodders, waar we het werk gezamenlijk aanschouwen en bespreken.
Duur ca. 2 uur. Investering €225,-

Knus

Het ‘On-Demand traject’ is een persoonlijk route waarbij je zelf je doelstelling bepaalt. Het kan zijn dat je een duidelijk onderwerp als Portret of Stilleven wilt onderzoeken, maar vragen als hoe ontwikkel ik mijn eigen handschrift/stijl, wat wil ik communiceren met mijn werk? Hoe krijg ik meer grip op het creatieve proces? of Hoe krijg ik meer creatief zelfvertrouwen?

Voor wie?

Voor iedereen die houdt van het maken van kunst, maar het lijkt wel of je daar geen energie meer voor hebt, óf je hebt wel genoeg energie maar je weet niet welke kant je met je kunst op wilt, óf je zou wel eens wat meer willen durven in je kunst!

Extra

Investering op aanvraag. Mogelijkheid tot het afnemen van een Strippenkaart die 6 maanden geldig is.

Wat anderen zeiden over schilderen bij Kloeke Klodders:

“Ruimte om jezelf te ontplooien en de uitdagingen die jij aandroeg of het nou mijzelf betrof met “out of the box” denken of met andere materialen te werken.” “Ja, ik vond het echt leuk om aan je schilderlessen mee te doen. Als techneut zit het erg diep in mijn genen vervlochten om doelgericht problemen op te lossen. Jij hebt mij, als beginnend schilder zover gekregen dat ik dat los kon laten en ben ik zowaar in staat geweest abstracte schilderijen te maken die nu met enige bescheiden trots aan de muur hangen op een prominente plaats in de woonkamer. “

“Ik zou zeggen ga het avontuur aan samen met Dorien! In een ontspannen sfeer in de lessen erachter komen waar je kwaliteiten liggen maar vooral waar je plezier aan beleefd! Dorien geeft je alle ruimte en vrijheid om dit te ontdekken! Super fijn!”

“Ik heb geleerd los te laten. Het avontuur aan te durven gaan, niet wetend wat de uitkomst zal zijn en dit was erg verrassend!”