Schilderles

KRACHTIG:

De lessen zijn voor iedereen die zich (verder) wil ontwikkelen. We werken  op papier met verschillende materialen en technieken zoals houtskool, Siberisch krijt, pen en inkt, krijt, ecoline aquarel en acrylverf.

De lessen worden in clusters van 12 lessen gegeven. Je bent vrij om te kiezen wat je tijdens de lessen wilt doen. Ik kan je leren verschillende materialen en technieken toe te passen, maar het gaat mij vooral om je te leren kijken en verbinden met je eigen werk: zodat er een nieuw authentiek werk kan ontstaan. Wellicht geïnspireerd op een bestaande afbeelding, maar ik zal je steeds weer aanmoedigen hierin je eigen pad en visie op los te laten.  

Je kunt jezelf ook richten op je favoriete materiaal. Als je zelf ideeën hebt die je wilt uitwerken, geef dat vooral aan, dan kan ik je daarin begeleiden. Werken met olieverf en fijn schilderen zitten niet in het lesprogramma. Schilderdoeken en acrylverf kun je zelf meenemen.

We werken in zeer kleine groepen zodat we 1,5 meter kunnen garanderen en, maatwerk, individuele begeleiding en coaching om je creatieve doelen te bereiken de kern van de lessen wordt. Investering € 30,50 p/les.

Wordt Vriend van Kloeke:

Dat betekent van die bank afkomen en uitvinden wat voor jou belangrijk is, wat het leven extra glans geeft. Veel mensen denken dat de actie volgt als je eenmaal je passie hebt gevonden, maar het is andersom. Passie en focus komen niet zomaar uit de lucht vallen, het is “hard werken”.

Ik heb een mooie aanbieding ontwikkeld voor een mooie, écht duurzame investering:

 • Een mooie korting voor de voortvarende Vriend: Als je de winter- en lentecursus samen boekt ontvang je een extra korting van 20% op 22 lessen.
 • Mocht je niet zoveel tijd hebben bied ik je in plaats van op-de-week-schilderen een strippenkaart aan. Twaaf lessen uitgesmeerd over 22 cursusweken voor de prijs van 12. Geldig vanaf de 1e winter-les tot de laatste lente-les 2023. Plaats na overleg over dag en tijd.
Winter 2023 Iedere Week (12 lessen): 24 Januari

 • dinsdag avond 19.00 – 21.30
 • woensdag ochtend 10.00 – 12.30
 • woensdag middag 13.30 – 16.00
 • donderdag ochtend 10.00 – 12.30
 • donderdag middag 13.30 – 16.00

Lente 2023 Iedere week (10 lessen) 25 April

 • dinsdag avond 19.00 – 21.30
 • woensdag ochtend 10.00 – 12.30
 • woensdag middag 13.30 – 16.00
 • donderdag ochtend 10.00 – 12.30
 • donderdag middag 13.30 – 16.00
Registreer schilderles

Wat anderen zeiden over schilderen bij Kloeke Klodders:

“Ruimte om jezelf te ontplooien en de uitdagingen die jij aandroeg of het nou mijzelf betrof met “out of the box” denken of met andere materialen te werken.” “Ja, ik vond het echt leuk om aan je schilderlessen mee te doen. Als techneut zit het erg diep in mijn genen vervlochten om doelgericht problemen op te lossen. Jij hebt mij, als beginnend schilder zover gekregen dat ik dat los kon laten en ben ik zowaar in staat geweest abstracte schilderijen te maken die nu met enige bescheiden trots aan de muur hangen op een prominente plaats in de woonkamer. “

“Ik heb geleerd  los te laten. Het avontuur aan te durven gaan, niet wetend wat de uitkomst zal zijn en dit was erg verrassend!”

“Ik zou zeggen ga het avontuur aan samen met Dorien! In een ontspannen sfeer in de lessen erachter komen  waar je kwaliteiten liggen maar vooral waar je plezier aan beleefd! Dorien geeft je alle ruimte en vrijheid om dit  te ontdekken! Super fijn!”