Schilderles

KRACHTIG:

De lessen zijn voor iedereen die zich (verder) wil ontwikkelen. We werken  op papier met verschillende materialen en technieken zoals houtskool, Siberisch krijt, pen en inkt, krijt, ecoline aquarel en acrylverf.

De lessen worden in clusters van 12 lessen gegeven. Je bent vrij om te kiezen wat je tijdens de lessen wilt doen. Ik kan je leren verschillende materialen en technieken toe te passen, maar het gaat mij vooral om je te leren kijken en verbinden met je eigen werk: zodat er een nieuw authentiek werk kan ontstaan. Wellicht geïnspireerd op een bestaande afbeelding, maar ik zal je steeds weer aanmoedigen hierin je eigen pad en visie op los te laten.  

Je kunt jezelf ook richten op je favoriete materiaal. Als je zelf ideeën hebt die je wilt uitwerken, geef dat vooral aan, dan kan ik je daarin begeleiden. Werken met olieverf en fijn schilderen zitten niet in het lesprogramma. Schilderdoeken en acrylverf kun je zelf meenemen.

We werken in kleine groepen zodat maatwerk, individuele begeleiding en coaching om je creatieve doelen te bereiken de kern van de lessen wordt. 

Je kunt je steeds inschrijven voor een serie van 12 lessen. De lessen starten in september, januari en in april, tussentijds instromen is niet mogelijk. Er ook een Covid-19 Proof programma ontwikkeld: thuis werken en in contact met anderen. Hoe? Lees verder bij ‘on-line-lessen’

Koffie en thee is aanwezig.

Investering € 327,- per blok van 12 lessen.

Herfst 2020:  week 39

  • maandag 21 september 9.30 – 12.00 & 13.00 – 15.30
  • woensdag 23 september 9.30 – 12.00 (VOL) & 13.00 – 15.30
  • woensdag avond 23 september  19.30 – 22.00

Winter 2021: week 3

  • woensdagmiddag 20 januari  13.00 – 15.30
  • donderdagochtend 21 januari 9.30 – 12.00
Registreer schilderles

Een dag in de maand van 10.00 tot 16.30:

De Verdieping:

Zou je wel eens verder willen kijken wat er gebeurt wanneer je een hele dag door kan schilderen? En rustig door te dringen in een thema? Als je al enige schilder ervaring hebt opgedaan, dan is deze retraite De Verdieping iets voor jou.
De vier dagen hebben een overkoepelend thema.
Per schilderdag bekijken we het thema vanuit een nieuw perspectief.

Wat anderen zeiden over schilderen bij Kloeke Klodders:

“Ruimte om jezelf te ontplooien en de uitdagingen die jij aandroeg of het nou mijzelf betrof met “out of the box” denken of met andere materialen te werken.” “Ja, ik vond het echt leuk om aan je schilderlessen mee te doen. Als techneut zit het erg diep in mijn genen vervlochten om doelgericht problemen op te lossen. Jij hebt mij, als beginnend schilder zover gekregen dat ik dat los kon laten en ben ik zowaar in staat geweest abstracte schilderijen te maken die nu met enige bescheiden trots aan de muur hangen op een prominente plaats in de woonkamer. “

“Ik heb geleerd  los te laten. Het avontuur aan te durven gaan, niet wetend wat de uitkomst zal zijn en dit was erg verrassend!”

“Ik zou zeggen ga het avontuur aan samen met Dorien! In een ontspannen sfeer in de lessen erachter komen  waar je kwaliteiten liggen maar vooral waar je plezier aan beleefd! Dorien geeft je alle ruimte en vrijheid om dit  te ontdekken! Super fijn!”

één hele dag: 10:30 tot 16:30 

Op dit moment staan er geen Verdiepings-dagen gepland. Ben je geïnteresseerd, stuur me een mail en dan gaan we het inplannen!

Investering: €127,- per dag, €480,- voor de hele serie inclusief materialen behalve acrylverf. Koffie, thee en lekkers staan de hele dag klaar. Jij neemt een lunch mee, ik zorg voor een lekkere soep.

Voor meer informatie stuur me een mailtje: reserveren@kloeke-klodders.nl

Ja, ik schrijf me in!