Workshop def!!

Schilderworkshops

Cultuur & Natuur

Een unieke samenwerking voor een bijzonder Moederdagcadeau voor zondagmidag 12 mei 

In het dorp Terherne aan het Sneekermeer is  bijna alles georiënteerd op het water; watersport, zeilen, varen, wandelen langs het water. Natuurlijk zijn er ook anderen, en één daarvan is het bedrijf Kloeke Klodders.

Voor Moederdag hebben Tolke de Boer van Varend Friesland en Dorien Janssen van Kloeke Klodders samen een arrangement bedacht. Een middag de Friese wateren op in combinatie met een bijzondere schilder workshop. Allereerst met een schipper op een klassiek jacht uit 1930 een vaartocht door de vaartjes en over de meren. Tijd om lekker even bij te praten, te genieten van de zeiltjes op het Sneekermeer met een lekker kopje thee.
De schipper legt aan midden in Terherne. Daar is het atelier van de Kloeke Klodders. Dorien Janssen neemt je mee in de wereld van de schilders. Onder haar leiding maakt iedereen, maar dan ook écht iedereen een schilderij waar je mee thuis kunt komen. Het hoort een beetje onder de categorie wat men noemt de Dikke Dames, maar het kan net zo goed een vrolijke giraffe, een lodderige koe, zonnebloemen in het maanlicht of 2 kindjes op het strand zijn.

Voor 12 mei, Moederdag, kan iedereen zich voor het arrangement Cultuur & Natuur opgeven, alleen met z’n 2-en, 3-en in welke combinatie dan ook.

De kosten van de vaartocht en schilderworkshop is € 52,50 p.p. Het arrangement is gericht op volwassenen; mannen, vrouwen, vriendinnen, moeder-dochter, moeder-zoon, vul maar in. 
Er kunnen maximaal 12 personen mee.

De andere opstapdagen zijn 

  • 16 juni (Vaderdag), 
  • 18 juli 
  • 21 augustus.  

Dit arrangement is ook voor je eigen gezelschap te boeken van 6-12 personen.   

Opgave en informatie bij Tolke de Boer van Varend Friesland, info@varendfriesland.nl of 0566-652372 of bij Dorien Janssen van Kloeke Klodders, reserveren@kloeke-klodders.nl  

Registreer workshop

Kordaat

Kunstenaar in één dag.

Een middagje heerlijk kliederen en klodderen!

We schilderen met elkaar een schilderij uit de gezellige serie van de Dikke Dames. Iedereen op zijn eigen manier. In een relaxte sfeer met lekkere muziek, begeleid ik je stap-voor-stap door het schilderij. Hiervoor heb je absoluut geen teken- of schilderervaring nodig. Aan het einde van de workshop zul je verbaasd staan van het mooie resultaat!

Ik regel alles wat je nodig hebt om te schilderen.

Kom gezellig, lekker schilderen in een ongedwongen sfeer!

Workshop Dikke Dames, Maffe Mormels of Schitterende Schepsels.

– op zaterdagmiddag 15.00-17.00   (bij voldoende aanmeldingen)         

€ 32,50 per deelnemer

incl. koffie thee en andere heerlijkheden.

KRAS: een schilderworkshop op UW locatie!

Schilderworkshop op maat.

Een Bedrijfsuitje, Familiedag, Vriendinnendag of een Vrijgezellenfeestje?

Leer elkaar op eens een andere manier leren kennen. Met je eigen groep vrienden, collega’s of familie samen aan de slag op een hele andere manier. We schilderen met elkaar een schilderij uit de serie van de gezellige Dikke Dames. Iedereen op zijn eigen manier. Ik regel alles wat je nodig hebt om te schilderen. In een relaxte sfeer met lekkere muziek, begeleid ik je stap-voor-stap door het schilderij. Hiervoor heb je geen teken- of schilderervaring nodig.

Dus kom lekker schilderen in een ongedwongen sfeer! Aan het einde van de workshop zul je verbaasd staan van je meesterwerk!

De workshop kan op eigen locatie of bij mij in het atelier in Terherne.

vraag OFFERTE aan