Kloeke

Klodders

'voor als je denkt dat je niet kunt schilderen'

Voor als je denkt dat je niet kunt schilderen?

Hoe fijn zou het zijn om vrij en onbevangen met kloeke streken te schilderen zonder een vooropgezet idee over hoe het eruit moét gaan zien. Dat je met een open blik leert kijken en de ervaring aangaat hoe het er uit mág zien?

Dat je vriendschap sluit met het doek en samen met kwast en kleur een kleine liefdesaffaire begint? Jouw creativiteit gaat dan weer stromen waardoor je vrij en onbevangen je volgende stappen kunt zetten in dit levensavontuur. Kloeke Klodders richt zich op mogelijkheden en kansen. De achterliggende gedachte is dat wat je aandacht geeft, groeit. We gaan in een kleine groep aan de slag met opdrachten die iedereen op geheel eigen manier benadert. We maken tijd voor onderzoek en experiment.
Ga naar aanbod Workshops

Ga naar aanbod Schilderlessen

Ga naar Schilderles Online
Ik heb de schildercursus gedaan op woensdagmiddag. Het was gezellig en inspirerend. Hier heb ik o.a. geleerd hoe kleuren te mengen ’palet-hygiëne’ en op diverse manieren de verf op het doek te brengen. Ook dat je niet te snel oordeelt over je werk. Doorgaan, terwijl je denkt dat het niets wordt en na enkele tips een beter resultaat zien. Wat mij tegenviel is dat het intensief bezig zijn regelmatig zeer vermoeiend is. Niet erg, maar poe…. De cursus was verder precies wat ik gehoopt had. De sfeer in de groep en de saamhorigheid vond ik prettig. Gezelligheid, humor, rust, fijn muziekje, kopje thee. De positieve instelling van Dorien. Niks is fout of lelijk. Door het proces te sturen wordt het eindresultaat bij iedereen beter dan verwacht. De vrijheid om te maken wat je wilt. Je krijgt nieuwe invalshoeken aangereikt als je het even niet weet. Kloeke Klodders/ Dorien geeft je het positieve gevoel dat je werk en inzet er mag zijn. Wil je iets nieuws proberen dan krijg je handvatten om het te doen. Het is gezellig en rustig en er wordt stevig gewerkt.
Lieske